dissabte, 2 de maig del 2009

Common People

L’activitat intensa dels blocaires ebrencs és el que m’ha animat més a obrir el meu petit espai també. Per aixó, voldria esmentar alguns dels blocs que parlen de música amb més o menys freqüència i que ens regalen alguna novetat o ens porten bons records – per exemple, Tens un racó dalt del mon, Manel Zaera, Pantalla Completa, La Voz Telúrica, o Ventet del Sud entre altres.

Avui penjo un clip de Pulp, un altre dels bons grups de Sheffield! Van ser com a una rafega d’aire fresc als anys 90 quan tant de Brit-pop sonant quasi tot igual ens avorria una mica. Les lletres els deixen com al pas entremig dels The Smiths i ara els Artic Monkeys, i la música, pos, una mescla de pop-rock-dance-electrònica … tot això portat pel geni de Jarvis Cocker, qui avui en dia continua treballant en solitari o fent alguna col·laboració. La cançó és Common People (Banks, Cocker, Doyle, Mackey, Senior) de l’any 1995.

“I want to live like common people”
… I said "pretend you've got no money" but she just laughed and said "oh you're so funny". I said "Yeah, well, I can't see anyone else smiling in here.”


2 comentaris:

  1. amb el teu blog coneixerem molta música

    ResponElimina
  2. Gràcies, espero que us vagi agradant. A mi,ja m'agrada nomes el fet de tornar a escoltar totes aquestes cançons mentre les busco; i si a algu més també, pos, encara millor!

    intentaré penjar una gama MOLT ampla d'estils i d'epoques, que reflecteix els meus gusts - o sigui casi tota la mùsica del segle 20 ... esta setmana potser "navegaré" uns quants anys enrere!

    ResponElimina