dimecres, 5 d’agost del 2009

What we need more of is science - MC Hawking


Com amenaço amb el títol del bloc, de vegades intentaré lligar l’actualitat local amb la música. La segona noticia que m’ha atret l’atenció aquesta setmana està publicada a la Veu de L’Ebre. En aquest setmanari expliquen que la Institut Geogràfica Nacional (organisme, pel que entenc, del Gobierno de España), la qual és un dels membres del patronat gestor del prestigios Observatori de l’Ebre a Roquetes, ha decidit tallar el 100% de la seva subvenció per a l'Observatori. Per si això no fos prou greu, la manera en que ho han fet i comunicat encara agreuja més els possibles problemes econòmics que això pot significar per l’Observatori.


Si els governs pensen que així sortirem de la crisi, eliminant els diners que invertim per a la investigació i futur del país, pos, anem bé!!


MC Hawking amb What We Need More Of Is Science ens demostra com el super-hero, Doctor Astro (amb una semblança curiosa al Professor Stephen Hawking) lluita contra el maleït Fundamentalist per evitar que ens converteixi en ovelles, mentre canta On blind faith they place their reliance, what we need more of is science!! Ells depenen totalment en la fe cega, necessitem més ciència!


Sembla que la cançó - seria o no, tu decideixes - és del 2004 del LP A Brief History Of Rhyme.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada