dilluns, 21 de setembre del 2009

Is This The Way To Amarillo - Tony Christie

Continuant amb un altre cantant de Yorkshire, Tony Christie. Va tenir alguns hits als 1970s que van quedar marcats als records de molta gent que les sentien a les discoteques de vacances.
Is this the way to Amarillo (Sedaka/Greenfield) va ser un gran èxit a l’any 1971, i és nota l’any amb el vídeo! Segons l’internet, també va arribar a numero u de les llistes espanyoles - ja ho confirmareu ...
Fa un parell d’anys aquesta canço va tornar a sonar molt a Anglaterra gràcies a un re-make fet amb el comediant Peter Kay i famosos de la televisió anglesa per recollir fons per ONGs.

L’anècdota és com els anglesos podem fer rimar Amarillo, un poble de Texas, amb pillow (coixí) i willow (salze) en anglès!

3 comentaris:

  1. Ja me'n recordo d'aquesta cançó. És una musica "enganxosa" i el paio és autentic!

    ResponElimina
  2. Ah, he vist en el teu perfil que no ets creient. Si passes pel meu blog veuràs que he fet un post referent això i m'agradaria que diguessis la teva
    Salut

    ResponElimina
  3. Hola, gràcies pels comentaris. Com que encara vaig aprenent en aixo dels blocs, no m'havia adonat del teu bloc, només visitava Tic Tac, ara ho miraré i segur que tindre alguna cosa que dir !!

    ResponElimina