dimecres, 16 de setembre del 2009

Pride (in the name of love) - U2

El vint d’agost vam tenir la sort de poder assistir al concert de U2 al Don Valley Stadium, Sheffield, Anglaterra. Impressionant!
Feia anys que no havia anat a un concert “gran” i no tenia tan clar que m’agradaria tant com quan era “més jove”. La veritat és que hi havia molta gent de la nostra quinta, gent que sabia de memòria els temes de la dècada dels 80 i es tornaven bojos però que no estaven tant al dia dels últims treballs, o sigui des de la caiguda del mur de Berlin cap aquí! Per sort, natros els hem continuat seguint i vam poder gaudir de tota la música i el show – tot el que s’ha dit del muntatge és poc, realment és espectacular.

També s’ha d’agrair a Bono que es va dedicar a la música i no a donar sermons, millor que les guarda per Obama i el Papa de Roma les lliçons sobre el tercer mon o el medi ambient, i a natros que ens dona un concert de rock. I com a grup de rock, hi ha pocs com ells - com dèiem en anglès, they kick ass ....

Pel YouTube es poden trobar clips del concert gravats des del públic amb una qualitat que varia des de terrible fins a fatal, però, pels que vam anar al concert, pos, ens fa gràcia. Segur que al futur editaran un DVD de la gira però també és casi segur que no serà el concert al Don Valley Stadium, un estadi petit d’atletisme usat pel Rotherham United, equip de la tercer divisió anglesa, sinó un concert més “elegant” a algun capital cultural.

Aquest clip és tolerable i dona un idea del ambient i la mega-pantalla dels 360 graus.
Pride (In the name of love) del LP The Unforgettable Fire, de l’any 1984.

1 comentari:

  1. Hola.
    La veritat es que es veu molt bé, i sobretot, se sent suficientment bé.
    Em sorprèn la fidelitat amb la tracten aquesta cançó (no sé si agrair-ho o criticar-ho)
    Salutacions.

    ResponElimina