dilluns, 23 de novembre del 2009

Coles Corner - Richard Hawley

Fa unes setmanes vaig dedicar una sèrie d’apunts a la música de Yorkshire (Anglaterra). Més o menys en ordre cronològic, vaig arribar als 90.
Richard Hawley va ser guitarrista amb els grups d’estil indie, The Longpigs i Pulp durant aquesta dècada, però ara farem un salt en el temps i escoltarem el que està fent actualment en solitari al segle 21. S’ha transformat en una mena de crooner, com a una mescla de Tony Bennet i Elvis Presley, i ha gravat diversos LPs amb temes magnífics, per asseure’s al sofà, baixar la llum i escoltar-les. Sona estrany, però sovint no escoltem (o almenys jo) la música avui en dia, i la tenim només com a banda sonora de fons mentre fem una altra cosa. Pos, Richard Hawley mereix alguna cosa més.

Fa uns dies al bloc La Voz Telúrica parlaven del seu nou LP, però jo he buscat un vídeo de Coles Corner (Hawley) del LP del mateix nom de l’any 2005. Coles Corner era un lloc típic a Sheffield per a trobar-se amb algú, per exemple amb la parella, a la cantonada dels grans magatzems Coles.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada