dilluns, 23 de juliol del 2012

Survival - Muse #Olympics

D'aqui uns dies començaran els Jocs Olimpics de Londres, probablement passats per aigua! Tres setmanes de sofa i televisio! I comença aquest divendres. Normalment no miro mai la ceremonia d'inauguració ja que no li veig el sentit - fins que tenia 25 anys tampoc sabia que en feien! Llavors va ser quan em van obligar a mirar la de Barcelona! Però potser la de Londres, ho miraré, ja que el director de l'espectacle és Danny Boyle - director de pel·lis com Trainspotting o Slumdog Millionaire.
Normalment aquestes ceremonies demostren alguna cosa de la cultura del pais, i per aixo espero un bon dosi de bona música.
Per cert Muse han fet la cançó oficial dels Jocs, i aquí està. Survival.
....
Just a few days now until the grey rain-drenched Olympics of London! Three weeks of sofa + TV await! This Friday is the opening ceremony - normally I never watch them as I don't really see the point. In fact, until the age of 25 I didn't even realise they had one, but then with Barcelona '92 I was "forced" to see it. Anyway, this year I may make another exception as apparently the show's director will be none other than Danny Boyle - film director of classics like Trainspotting or Slumdog Millionaire.
These ceremonies usually try to show something of the host country's culture, so I'm expecting to see a good dose of decent pop music :)
By the way, the official Olympic song is Survival by Muse, and here it is.

5 comentaris:

  1. molt criticada per cert la cançó de MUSE, personalment em sembla brutal :)

    ResponElimina
  2. ROCO; no acabo de opinar, i miro que ho he escoltat! Per cert, a Anglaterra ha sonat molt poc aquest estiu.
    KATHERINE; almost made me want to get up off the sofa and do some running. Almost ....

    ResponElimina
  3. No l'havia escoltat. la veritat es que he passat olímpicament dels jocs (no ho he fet volent) total, a noslatres no ens deixen jugar!!!!!
    La cançó m'ha semblat, SENSACIONAL. És cert, no és una cançoneta que s'enganxa com una mala cosa. És música sofisticada. És una cançó gran. És música amb majúscules.
    Salutacions.

    ResponElimina
  4. Com més l'escolto, més m'agrada també. Però, crec que per aixo, que és una cançó molt treballada, ha "fracassat" en el seu intent de ser la "canço dels jocs" ja que no és imediat com cal ser per fer cridar i botar a la gent de l'estadi.

    ResponElimina