dilluns, 29 de juny del 2009

Always Look On The Bright Side Of Life - Monty Python


Monty Python ens ofereix una bona lliçó per a la vida. Una cançó surrealista en el context de unes crucifixions si no fos perquè es tracta de la pel·lícula La Vida de Brian. Aquesta pel·lícula, per si hi ha algú que encara no la ha vist, és de les més divertides que s’han fet – si t’agrada aquest estil d’humor, evidentment. Està plena de escenes molt bones, la meva preferida és quan Brian intenta comprar una barba falsa amb pressa i no el deixen comprar sense primer regatejar, encara que ell voldria pagar el preu original per poder marxar!

I la cançó, per molt surrealista que queda, crec que val tant o més que molts dels llibres de auto-ajut que comprem ja que el seu missatge és dels més importants que podem aprendre a la vida, tan si t’has d’encarar una crucifixió o no! Sempre mira el costat bo de la vida, faci el que facis, en els moments més dolents de la vida (que ja d’entrada és una merda segons la lletra), o simplement en moments mundans o avorrits - el millor que pots fer sempre és buscar el part positiu o alegre ja que igualment ho hauràs de passar tan si estes de bon humor com no...

Bé, prou de rotllos, i anem a la cançó, Always Look On The Bright Side Of Life (Idle), sempre mira el costat positiu de la vida (o de la mort, segons canten), de l’any 1979.


2 comentaris: