dissabte, 20 de juny de 2009

Participació en el Joc Literari del Tens Un Racó Dalt Del Món

El escriptor i blocaire Jesús Tibau proposa un Joc Literari setmanal al seu bloc Tens un Racó dalt del Mon. Un cop al mes, aquest joc consisteix en escriure un petit conte basat en un imatge o idea que ens proposa. Els blocaires que participen pengen les seves propostes als seus blocs.
És un concurs d’aquells que agraden ja que tots guanyem només gaudint de la participació. A continuació, el imatge i la meva humil contribució amb la dificultat afegida (dificultat més gran del que sembla!) aquest cop de que les normes ens diuen que no podem fer servir la lletra i ...


TARD
Corre darrere de l’autobús cada vegada que va a l’escola. Un euro l’anada, un euro la tornada. D’aquesta manera després de 2 anys ja suma prou per a comprar-la, l’artefacte anhelat.
Però els companys ja no volen saber res d’usar les cames, ells van a per la moto.
Quan ell té els calés per a la moto, potser serà hora del cotxe...

Passaran els anys d’aquesta forma, sempre un pas per darrere de tothom, sempre corrent amb la llengua fora. També farà tard per al seu enterrament. Mentre els companys entraran de pressa als taüts, ell podrà descansar, passant ja de la cursa exaltada del consum, arraconant els pensaments sobre allò que no ha pogut comprar a temps.

1 comentari: