diumenge, 14 de juny del 2009

Rabbit Heart - Florence and the Machine

Quan penses que no es poden superar les cançons “de tota la vida” ... he trobat un "clàssic" que ni es pot comprar encara de tan fresc que ha sortit del forn! Una de aquelles cançons que no sé ni de que va la lletra ni que fan al vídeo ... però igualment m’encanta!

Rabbit Heart (Florence Welch), el quart single del primer LP, Lungs, de Florence and the Machine. El single no surt a la venta fins d’aquí 10 dies però ja han penjat el vídeo a la xarxa. I el LP, Lungs, sortirà a la venta el mes que ve, però si compleix amb les promeses dels singles, té molt bona pinta!

This is a gift it comes with a price
Who is the lamb and who is the knife
Midas is king and he holds me so tight
And turns me to gold in the sunlight



2 comentaris:

  1. Suposo que hauràs regirat youtube i mirat uns quants vides seus, l'he escoltada en un parell fent blues "en directe" i la prefereixo que fent pop encaramelat.
    Et deixo un parell, per si de cas no t'ho has mirat-escoltat.
    Mona la rogeta!

    Camden Live: Florence and the Machine
    Florence and The Machine - Girl With One Eye Live

    Sobre el video, és una mena de "Consagració de la Primavera", amb bacants i bacanal.
    Al final de la festa ella és l'ofrena ritual d'una verge entregada al corrent de la vida i la mort, el riu, per renovar pactes divins-humans.
    A mi em recorda més a la "disbauxa final" del "Jardi de l'Alegria" més un enterrament víking, o de saga "Arturiana".
    Només li feia falta l'arpa per situar-la en l'esfera celta, com si en la cara no pagués.

    ResponElimina
  2. Ok, thanks per l'explicació del simbologia del video, més o menys lliga amb el tema de "sacrifici" de la lletra .... si, ja havia mirat alguna cosa més. M'agrada la canço Kiss With A Fist (el primer link que has ficat) pero volia penjar alguna cosa mes "happy flowers" per passar un diumenge de calor. El Kiss With A Fist parla d'una parella que es umflen a osties cada dia, i ella diu "millor un peto amb cop de puny, que no tenir peto" !! Ja veus, politicament NO-correcte i mñes en els temps que corren, encara que es una historia "tradicional" en els blues, els maltractaments, morts, desgracies ...

    ResponElimina