dilluns, 15 de juny del 2009

In a Big Country - Big Country

Ja que ha guanyat un escocès, Andy Murray, el campionat de tennis de Queens, avui ficarem alguna cosa d’Escòcia. Crec que és el primer britànic en guanyar el torneig en 70 anys, i així avui seré britànic en comptes d’anglès! La avantatge de poder triar de quina nacionalitat et vols ser segons qui esta guanyant ;)

In a Big Country (Adamson, Brzezicki, Butler, Watson) és un single del primer LP, The Crossing, de Big Country, un dels meus grups preferits de l'adolescència. L’any, 1983, i jo, per sort, vaig poder veure-los en concert quan encara no eren gaire coneguts – un concert impressionant.
Pel meu gust, no van arribar mai al nivell d’aquest primer disc encara que van tenir altres moments d’èxit. Una pena, perquè tenien les possibilitats d’estar allí “competint” amb els seus companys d’època U2 o Simple Minds, grans cançons, himnes per omplir estadis, i aquelles guitarres sonant com gaites (no sé com ho van aconseguir però realment se semblen!

El grup va continuar tocant fins la gira del “comiat” a l’any 2000 encara que durant la dècada dels 90 el seu cantant Stuart Adamson va patir molts de problemes personals i mentals, amb alcoholisme i depressions ... fins que al 2001 es va suïcidar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada