dijous, 23 d’abril del 2009

El primer dia, Out of Time

Per fi, un bloc. Fa temps que em rondava pel cap, animats pels blocaires ebrencs que conec i il·lusionat pels blocs que visito, però no acabava de trobar el motiu o objectiu. Per què, i, de que? Els blocs que m’agraden visitar sovint tenen dos coses en comú; normalment tracten un tema en concret, la literatura, política, noticies ... i els autors els actualitzen cada dia.

El tema que he triat – la musica. M’he inspirat en els apunts que penja Jesus Tibau els dissabtes dins del seu bloc amb cançons que potser tots coneixem però tenim al calaix de les memòries oxidades. Escriure diàriament? Ja us dic per davant que no serà així però, a una coseta per setmana, potser si que arribarem!
Així que, quedem en que el motiu de cada apunt, una cançó - alguna vegada enllaçada amb l’actualitat o algun que altre tema rellevant.

L’altre cosa que m’atreu quan entro en un bloc és que les entrades siguin curtes, tal com volia Winston Churchill i, per això, acabo aquí. Avui penjo Out Of Time (1966 Jagger/Richards) en la versió cantada per Chris Farlowe, bàsicament perquè sempre m’ha agradat començar recopilacions “fetes a casa” amb aquesta cançó. Potser la coneixeu més pels Rolling Stones, però jo prefereixo aquesta versió.
Concentreu en la canço, però, i no el video ja que el clip que he trobat no és precisament de les joies audio-visuals!

4 comentaris:

  1. benvinguts a la Catosfera i molta sort en aquest camí que heu iniciat avui

    ResponElimina
  2. Brian,
    felicitats, et seguirem i farem comentaris de la teua feina. La teua incorporació a l'Ebresfera és formidable. De tant en tant, posa'ns apunts en anglès que serà molt interessant.
    una abraçada i bona diada de sant jordi
    emigdi

    ResponElimina
  3. Ei, Brian!
    Enhorabona pel nou bloc i benvingut a l'ebresfera.
    Welcome!

    ResponElimina
  4. Gràcies pels anims. Ja us dic, començaré amb lo simple i verem cap a on ens porta, però no tinc massa pretensions més allà de passar una bona estona amb els ciber-companys. Apunt per apunt ja aniran evolucionant les idees ... tu també Jesus, congratulations i anims pel cami que heu inciat ;)

    Lo de començar en Sant Jordi, pura casualitat; fa un any que parlava de fer un bloc i fa un mes que tenia els primers apunts mig-escrits i fa una setmana que dissenyava el començament i si no hagues mirat el Barça el dimecres, pos, s'hauria arrancat en dia 22 ;)

    ResponElimina