divendres, 24 d’abril del 2009

Temptation

Com vaig escriure ahir, intentaré penjar cançons “clàssiques” o oblidades, aquelles cançons que, un dia, et fan adonar que ha nascut tot una nova generació a qui Roxy Music o The Kinks, o, fins i tot, els Guns ‘n Roses els és tan del passat com Vivaldi o Mozart. També algun que altra joia recent però poc coneguda ... sense pretendre ser un expert, si trobo cosetes que m’agraden, aquí estaran.

Sent egoista, si que puc apreciar alguns objectius personals darrera d’aquest bloc. Veig que sovint la comunicació entre blocaires funciona com les pagines del Amazon – “si t’ha agradat YY, segur que te va a agradar XX...” i així entre tots (parlo en plural perquè segur que algú amb temps de “invertir” i poca feina trobarà aquest bloc!) podem anar aprenent i coneixent altres bones cançons. També és la manera d’obligar-me a mi mateix a escriure, practicar i millorar la meva segona llengua, el català – però, ja demano disculpes per davant per qualsevol barbaritat que faig. Creant el bloc també em dona l’excusa perfecta per a passar hores mirant i escoltant música quan podria estar treballant ;)

Avui, un grup de Sheffield, of course, Heaven 17 cantant “Temptation” (1983 Gregory/Marsh/Ware).

2 comentaris:

  1. Hola.
    Fantàstica cançó, fantastic vídeo, i fantàstic català.
    I fantàstica entrada.

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Gràcies,
    ja veus, vaig penjant una bona barreja de musica, "passada de moda" per alguns, pero que a una gent ens agrada molt. DE Heaven 17 i Human League etc aniran caient coses per proximitat geografica ja que vivia a 8 km de Sheffield quan estava al RU.

    ResponElimina