dilluns, 10 de desembre del 2012

I wish it could be Christmas every day - Wizzard

Ja es pot? A partir de quin dia es poden penjar cançons de nadal als blocs? Per mi, les ficaria tot el mes, ja que en sóc un gran fan de tota la musica que s'ha inspirat en aquestes festes o l'hivern en general. M'agrada la musica ben pensada i ben feta, amb un ambient d'hivern, però sobretot m'agraden els classics "sing-alongs" com aquesta ...
Des de que escric aquest bloc he intentat sempre no repetir cançons, i de fet hi he aconseguit en un 99% dels apunts, però avu tinc ganes de tornar a penjar aquesta joia. Es un classic - té tot el que necessita una cançó de nadal; els instruments, el piano, el saxo, les campanes; coros de xiquets; una gran chorus tornada de repetir; una musica que creix en alegria, pero no deixar de tenir un petit toquet de melaconia; i sobretot una peça que ens porta bons records ....
Aqui el teniu, del master Roy Wood (membre també del The Move i ELO), el grup Wizzard amb I wish it could be Christmas every day.
....
Are you ready children? I am! It's time to start putting on the Christmas songs, those cool winter inspired melodies, and those out and out crazy sing-alongs like this one! I love them all, and my Christmas music collection just keeps growing.
One of the (few) rules of this blog has been to avoid repeating songs, and in fact I've more or less managed it. But not today, as I really want to kick off with this one again. This is a classic - it's got it all; saxophones, bells, piano, good bass line, ace chorus, kids' choirs ... and good memories.
So, here he is , (ex-The Move and ex-ELO) Roy Wood and Wizzard singing ....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada