dissabte, 21 de novembre de 2009

Ring Of Fire - Johnny Cash


L’anell de foc. Suposo que la noticia del dia, per a mi, és que han tornat a “enxufar” el gran anell a Ginebra, el Gran Col·lisionador de Hadrons. A veure si aquest cop tenen més sort i funciona millor.

Ring Of Fire (Carter/Kilgore) , va ser un dels grans èxits de Johnny Cash, originalment gravada a l’any 1963, però el vídeo aquí és del 92.
3 comentaris:

 1. M'encantaria visitar-lo!!!! Sabeu si és possible?

  ResponElimina
 2. A mi també! Po, no ho sé, l'hauria d'investigar - suposo que deuen fer visites guiades o organitzades ...ja ho miraré.

  De fet una amiga a Tortosa si que hi va anar l'any passat, i va passar uns dies allì, però com a "part interessada" ja que és professora de filosofia i està preparant un treball sobre la fisica-filosofia molt interessant.

  ResponElimina
 3. He vist a la pagina de CERN que es poden visitar les instal·lacions (amb reserva) i ensenyen un dels acceleradors - el que no està en us suposo. Amb tot el remborri del nou (suposo per justificra els diners), potser la gent no sap que no és l'unic accelerador que tenen des de fa una pila d'anys . No mencionen visites al LHC encara que suposo que si que organtizan alguna cosa - seria question de contactar-los directament.

  De moment, jo no aniré , crec, si no surt la 6/49 - esperaré que els xiquets siguen mes grans.

  De fet, quan estudiava a l'universitat els estudiants vam orgnitzar un viatge "fi de trimestre" i vam poder triar entre un cap se setmana a CERN o un cap de setmana borraxos a Blackpool (Las Vegas a lo barato/cutre)..... per tant, no he estat mai a CERN :)

  ResponElimina