dissabte, 28 d’agost de 2010

The Beatles (8) - A Day In The Life

Al 1967 sortiria el LP Sergeant Pepper’s Lonely Hearts Club Band, que representava, si era possible, un pas més endavant. D’aquí, per mi una de les millors cançons de tota la seva discografia, A Day In The Life. George Harrison i Ringo Starr firmaven les seves cançons en el seu nom, però totes les que van escriure John i Paul es firmaven com a "Lennon/McCartney" per demostrar que sempre intentaven col·laborar, encara que després es pot notar qui és l'autor principal per l'estil de música. Potser la d'avui és on es nota més aquesta barreja ja que hi ha parts clarament de un i altres clarament de l'altre, pegats junts. Però funciona!
Avui, per a canviar, escoltarem la versió que sortiria anys després al LP Anthology, publicat als 90 amb algunes versions diferents de cançons classiques, cançons no incloses en els LPs originals, petits fragments de diàlegs dins de l’estudis de gravació, etc.


Many people’s favourite LP, Sergeant Pepper’s Lonely Hearts Club Band came out in 1967. Where could they go from here?
Today’s clip is A Day In The Life, my personal favourite Beatles’ song, and maybe one of the pieces where it is easier to see which bits come from John and which from Paul. Rather like a jigsaw, but it works!
Not the well-known version today though, but another recording which came to light when the collection Anthology was produced in the 90s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada