dimecres, 20 de gener de 2010

Every sperm is sacred - Monty Python

Suma i sigue per a les Terres de l'Ebre! Seguint en les "bones" noticies aquí baix, ara resulta que també ens volen colocar el cementeri nuclear! A sota, incloc un text que està donant voltes per la xarxa com a proposta per enviar al alcalde d'Asco sobre el tema.

Bé, tornant al tema Deu. Quan penso en Deu, no sé perquè, sempre acabo pensant en els Monty Python :)

Per a afegir una mica d’humor a la setmana (perquè si no, hi ha per tornar-se boig) que tal la cançó Cada Esperma És Sagrat (Palin, Jones) de la pel·lícula El Sentit de la Vida, de l’any 1983?(a aj.asco@altanet.org)
Senyor Rafael Vidal i Ibars,
El Parlament de Catalunya, igual que 61 ajuntaments i 7 consells comarcals del nostre territori (Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona) estant clarament en contra de que el cementeri nuclear s’instal·li ni a la Ribera d’Ebre, ni a les Terres de l’Ebre ni al Camp de Tarragona, i per extensió enlloc del territori de Catalunya. Us volem recordar per tant, que fent compliment al mandat del Parlament, el Conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, va fer arribar una carta al Ministeri d’Indústria demanant que el cementeri nuclear no s’instal·li enlloc de Catalunya.
A més, com els efectes i les repercussions del cementeri nuclear no són només locals (d’aquí que feu el repartiment de diners públics als ajuntaments del voltant), us demanem que no prengueu la decisió equivocada, i no acolliu el cementeri nuclear , respectant la voluntat de la majoria de la població, expressada pels seus representants polítics que van aprovar les mocions al Parlament, als ajuntaments i als consells comarcals.

L'Ajuntament d'Ascó, tot sol, no pot prendre una decisió d'aquest abast i hipotecar així el futur de les nostres comarques i de les nostres generacions futures. Sigueu conscients, que aquesta decisió que voleu prendre pot provocar una fractura social de greus conseqüències a la Ribera d'Ebre i al nostre territori.
No volem el cementeri nuclear a Ascó, ni a Catalunya!!!

1 comentari:

  1. Aquest tema del cementeri nuclear és increïble i vergonyós!!!

    ResponElimina