divendres, 1 de juliol del 2011

Chega de saudade

Ultimament tenim l'ordenador i l'internet fet un nyap. Per un dia que va, 6 que descansa - sembla un funcionari (ei, avis: HUMOR). No sé si és culpa d'algun virus, tanta piscina a l'estiu i ja saps que pots agafar, o de les infrastructures del sur, o dels multinacionals a que hipotequem la vida per estar enganxat a la xarxa, o si són els Anonims, els Sinonims, o els serveis secrets de Felip "Fuig" Puig .... però també va bé. Mira, et dediques a altres coses. Ara ens comuniquem amb senyals de fum.


A nit, el tercer concert del segle 21, vaig sortir a sentir aquest bon grup al Festival de Jazz de Tortosa. Spontaneous Combustion.


...


Computer and internet playing up. Maybe they want to go on strike too, maybe it's the heat, maybe a virus, maybe the secret police catching up on us ... who knows. But while the pigeons are still flying, who needs the net?!


Managed to get out to my third live concert of the new millenium last night to check out this young Catalan jazz band, Spontaneous Combustion. Excellent!!



2 comentaris:

  1. Son bons, i tenen un bon cami per davant. A Tortosa van tocar una bona barreja d'estils.
    Pel que sembla, la noia que canta en aquest video ja no està en ells, i la que toca el sax (Irene) ara fa de cantant també.

    ResponElimina