dimarts, 22 de juny del 2010

Ellos, hinchada official de la seleccion Argentina

Del futbol que podem dir? És un mundial avorrit i sense interès ni bon joc ni gols, o és una mostra de que els equips “petits” han millorat fins al punt que ja saben aturar els super-rics? Concretament, petites alegries com veure els francesos emprenyats, i el Nova Zelanda frenant als italians, se contrasten amb la decepció de l’Anglaterra oferint un espectacle lamentable l’altre dia. No perquè només van empatar, sinó per l’actitud que van demostrar damunt del camp sense anima ni entusiasme ni cap esforç per a justificar els millons que cobren.

A Anglaterra, fins fa molt poc, era impensable que els aficionats xiulessin al seu propi equip si perden o juguen malament. Sempre es donava suport al teu equip, passi el que passi. D’un parell d’anys cap aquí s’ha donat casos, però, i el divendres va ser un cas. La qüestió de la setmana és si això és justificable. A mi no em passaria pel cap, però reconec que si has gastat un mes de vacances i 5000 euros per anar al mundial per a veure com els multi-millonaris sembla que tan els fot tot, pos, potser si que tenen dret a criticar-los publicament.

Bé, continuant amb el tema futbol, un company m’ha passat un bon link, infinitament més divertit que l’últim partit d’Anglaterra. Toquem fusta, que només podem millorar. Mentrestant aquí tenim una cançó de la hinchada dels, ehem, ehem, costa nomenar-los, Argentina.

Still with football. Do few goals, draws, and paint-drying matches mean that this World Cup is dull, or is it because the minnows are starting to catch up with the big boys?
At least we can enjoy the sight of New Zealand drawing with Italy, or the French throwing a tantrum! Better than watching England’s latest efforts, anyway. It is not just the fact they couldn’t beat Algeria but rather the lack-lustre effort they showed, as if they couldn’t even be bothered to run for their money.
Until recently it would have been unthinkable for football fans to boo their own team in England but Friday was one such incident. Justified? Personally, I wouldn’t, but then again I have not spent 5000 euros and one month’s holiday to see these over-paid superstars lounge around...
Something a bit more interesting than the latest England matches, is this link I’ve been sent of the fans of, sorry I have to name them, Argentina.


3 comentaris:

  1. Tindrà alguna relació l'economia i el futbol? Europa en crisi. França, Itàlia i Sèrbia eliminats. Anglaterra sense joc. Alemanya anar fent. Mentre, gairebé tots els països del continent americà, classificats.

    ResponElimina
  2. Potser si, no sé. També està la teoria futbolistica de que els equips de Europa mai juguen bé fora de Europa (igual que Brazil mai ha guanyat un mundial en terra de Europa) .... jo , pel que veig, les equips "grans" com Italia, França, Anglaterra, estan pàgant les consequencies de les vaques sagrades, tenen equips plens de superstars, sobre-pagats, creguts, egoistes, xulos, sobre-evaluados, que pensen que son els reis del mambo i quan els ha tocat correr, pos, poc corren.

    Un cop que Anglaterra tingui aquest Mundial a l'armari, toca fer neteja de la casa, donar un descans a la Generació d'Or (!!), i deixa pas a uns jovens que encara pensen en el futbol, i no en les dones, els diners, les festes etc etc

    ResponElimina
  3. Brian, no creus que això de vaques sagrades, sobre.pagats, creguts, egoïstes...., no és precisament el problema d'Europa?

    No creus que el futbol, com una expressió més d'una societat no expressa totes les seves pròpies deficiències de la mateixa societat?

    L'economia és un conjunts de vasos comunicants. No es pot dir que es pot pagar en el futbol aquestes bestieses de milions perquè és l'empresa privada i poden fer el que vulguin. La teoria dels vasos comunicants, trasllada aquestes bestieses a altres àmbits de l'economia. En definitiva, els recursos econòmics sempre són limitats. Si es consumeixen en un lloc, provoca escassetat en un altre.

    ResponElimina