dimarts, 1 de febrer de 2011

Chips Ahoy!

Continuant amb la petita llista de diferencies entre l'estil de vida a Anglaterra i Catalunya. Als anglesos ens agrada ficar vinagre a les patates fregides, als catalans no.

Chips Ahoy! del The Hold Steady.

......

Third slight cultural difference. While the English love vinegar on their chips, the Catalans don't.

Chips Ahoy!

7 comentaris:

  1. M'agraden molt més les galletes Chips Ahoy que aquest grup...

    ResponElimina
  2. Vinagre de vi, poma, Mòdena?
    Aquí en tomata, si no és al burger ...
    I barrejades amb ou?
    O amb formatge?
    Dir que no ens agraden?
    Que no en solem menjar millor.
    Amb que les fregiu?
    Oli d'oliva, de girasol, de soja, mantega de llet de vaca, de porc, ...?
    A tu no t'agraden amb sal i prou?
    A Bèlgica, als Chez Leon, es mengen amb musclos.

    ResponElimina
  3. No m'havia recordat de les galetes - pero de totes formes, es poden combinar, una bona galleta de xocolate amb una bona nit escoltant musica ...
    ... hmm, sabia que no havia de parlar de menjar amb un catala si volia estar tranquil!!
    Anem per parts; amb vinagre del barato, concretament de cibada (ver annex).
    Barrejats amb ou/formatge, no se com son, pero un plat de pataques fregides i dos ous fregits i uns "baked beans", per mi millor que una paella valenciana!
    Per dir que als catalans no els agrada m'he basat en un estudi personal sobre una persona. Dita persona, quan li van servir aixi a Anglaterra, pensava que estaven podrides ...
    Tradicionalment els fregim amb mantega de porc o corder, yum yum, pero pels "frikis" de la bona salud i els veggies, pos, en girasol del barato.
    Amb sal, bé, pero amb vinagre, millor. I amb ketchup, evidenment, no cal parlar de les seves virtuts ....

    Si, quan vaig anar un dia a Belgica i vaig vore que la seva dieta es basa en chips, xocolate, i cervesa, ja vaig veure el Parais Terrenal ... si un dia no em trobeu, ja sabeu per on buscar!

    ResponElimina
  4. Annex; vinagre de cibeda:

    Malt vinegar is made by malting barley, causing the starch in the grain to turn to maltose. Then an ale is brewed from the maltose and allowed to turn into vinegar, which is then aged. It typically is light brown in color.

    ResponElimina
  5. Fa anys, els Joglars de l'Albert Boadella representaven Teledèum. Una obra irreverent que criticava totes les confessions: testimonis de Jehovà, catòlics, evangelistes i encara que no ho recordi, potser també anglicans. T'ho explico perquè les hòsties sé les menjaven amb ketchup i li deien "Ketchupcrait".

    ResponElimina
  6. Amb vinagre?????????
    Osti., ho provaré.
    A mi m’agraden soles, amb ketchup, amb maionesa, amb ketchup i maionesa, amb ketchup i mostassa. Evidentment, amb ous ferrats, es una cosa sublim, sobretot is els ous porten formatge i ketchup. I no podem oblidar l’all i oli, i les braves. Unes braves com deu mana, es lo millor del món. S’està deteriorant molt el tema de les braves. Algun dia n’he de parlar.
    Però si tu dius lo del vinagre, ho provaré.
    Salutacions.

    ResponElimina
  7. De veritat, son bones amb vinagre, pero suposo que ha de ser un vinagre "light", no d'aquestes pijades que es poden comprar1
    Ostres, un altre comentari parlant de formatge - pos, gracies, també agafaré el sugeriment i els provaré.
    De braves, estic entrenant els nostres xiquets en l'art i espero que un dia poden apartar els Ferrans Adrians del mig i fer-se rics cuinant també ! Per mi, on hi ha unes bones pataques fregides, aquest Ferran es pot quedar per a ell les esperificacions!!

    per cert, tornem a parlar de menjar...
    Salut!

    ResponElimina