dimecres, 2 de febrer de 2011

Food Glorious Food


Per la diferencia no.4, tornarem a parlar de menjar. És veritat que estic generalitzant molt, i sense gaire serietat, però trobo que també és veritat allò que sempre s'ha dit: Els anglesos menjen per a viure, els catalans viuen per a menjar.
Amb la meva experiencia limitada, m'atreveixo a dir que, mentre la gran majoria d'anglesos no donen gaire importancia al tema de menjar, ni que menjen, ni quan menjen, molts de catalans hi pensen molt. No només es menja molt, i molt bé, a Catalunya, sinò també es pensa molt i es parla molt sobre el tema, inclos quan ja estem menjant.
Com deia Oliver Twist, Food Glorious Food ...

...
And on to curious difference no.4. In my limited experience, the English (in general) do not seem to pay much attention to food. In general we do not really care when or what we eat. Catalans do not only eat more and very well, but they also spend much more time thinking and talking about food. Mealtime conversations often are about the food itself.
As Oliver said, Food Glorious Food.

2 comentaris:

 1. Tampoc en teniu la culpa. No és que la vostra cuina quotidiana tingue molts atractius.
  Però, les patates son molt bones!
  Tot soles o cuinades amb llet, suposo.
  Lo clima és el que es, la terra és la que és.
  Mediterranean food, please!
  De totes maneres, un "col, arros i fesols", podria ser també un plat anglès. O unes "faves a la catalana", moltes calories. Arros de les ex-colònies, suposo.
  Rasca 3 continua, paralitzant navegadors.

  ResponElimina
 2. Pos si, el que és menjar estrictament anglès, és bastant basic!! Lo sort és que tenim menjar de tota la planeta, ex-colonies o no etc, i aixi pensem que una lasagna o un chilli o un curry és menjar angles també!
  Lo cert és que tenim mala premsa, pero realment no es menja tan malament, espcialment els plats combinats als pubs o els postres exquisits ... a mi m'agrada, pero no hi ha dubtes de que el Mediterranean diet és més sana!

  Potatoes; de mil maneres, gracies a aquell gran explorador angles Cristopher Columbus :)

  Lo "col, arros, fesols" potser el meu plat prefirit aqui!!

  ResponElimina