dilluns, 21 de març de 2011

Twilight - ELO


Per acabar la trilologia. Bé, després de passar per els Muppets i la recopilació de avorrida rock americana (la excusa de que quan no tens 2 duros, pos, una recopilació sempre cau bé, una manera d'assegurar el tir), al mateix 1981 vaig comprar ja el primer LP d'un grup amb cara i ulls.
Per a que no quedis cap dubte ja del poc "cool" que era, però, resulta que era del Electric Light Orchestra! És clar, per mi, eren, i encara són, el millor grup huma de l'historia (n'hi ha un altre grup, de 4, que no son humans) - pero aquesta opinió no es pot dir en public, o ho has d'acabar de dir en mig de les rialles, sobretot quan tens 14 anys!
En fi, Time, quina joia!! Encara ho escolto, i molt!
Potser ja s'havia notat algo al bloc, donat que amb la d'avui, ja són 4 cançons que he penjat d'aquest LP!.
Twilight.
....
So, we've got past the Muppets and a weak compilation of US Boredom Rock, what next? Which "cool" group would a 14-year-old be going for in 1981? The Electric Light Orchestra!! So, Brian, once more was relegated to the dunce's corner in the room of teenage coolness.
Hey, I still like them!!
Today is the 4th song I've posted from their masterpiece Time which I bought and listened to secretly in my room, 30 years ago.
Twilight.

2 comentaris:

 1. Ostras, la ELO !!!
  Para mi también es el mejor grupo de musica de la historia, y al igual que tú, pienso que "Time" es probablemente su disco mas completo. Tengo todos sus discos (eso creo) y tambien los escucho de vez en cuando.
  "Can't get it out of my head" me parece sublime, y muchas otras canciones de "Eldorado" y "A New World Record" tambien son estupendas.

  Encantado de compartir gustos musicales contigo.

  Antonio

  ResponElimina
 2. Hola,
  M'alegro sentir que no sóc l'unic fan que ha quedat dels ELO. Avui en dia, no tan, pero com he dit, ser fan a un edad quan els amics tots van en punk, o new-age, o ..., pos, no és massa "guai"!
  Tinc previst fer un "especial" d'apunts sobre el grup mes endavant, passant LP per LP, pero ho vull fer quan tinc temps de fer-ho bé, ja que hi ha tant de dir, i tantes cançons per triar.
  Un saludo!
  Brian

  ResponElimina