dijous, 9 de febrer de 2012

Look Out (Here comes tomorrow) #Futbol_Capello

De futbol, en podriem parlar molt - o poc. Quina importancia té avui en dia un esport, quan cada cop tenim més desgracies i miseries davant dels nostres ulls? S'arreglarien si deixessem de parlar del futbol? No crec. Crec que, per bé o per mal, necessitem destreure-nos en alguna cosa, i per a molta gent aquesta cosa és el futbol.

La gran noticia d'avui, per a mi, és la dimissió de Fabio Capello com a entrenador de l'equip nacional d'Anglaterra. Gran noticia, i bona. Com tots sabem, el futbol, si ho mirem de prop, té aspectes molt foscs i poc "fair-play" - des dels diners que guanyen i malgasten, fins les actituds que els jugadors (i entrenadors) demostren com a exemples a seguir pels nostres xiquets. John Terry, un cas en concret - li van agafar cobrant diners per ensenyar a amics el camp del Chelsea d'amagat, ha estat involucrat en més d'un lio, i ara li acusen de fer comentaris racistes. Per fi, algù ha posat una mica de seny i la Football Association ha decidit que no hauria de ser capita de la selecció, ja que és un lloc de molt de prestigi i hem de tenir un jugador net en aquest lloc (si troben algun ....). Pos, tot aixo en contra de la voluntat de Capello qui no veu la necessitat aquesta de mirar més allà que el tema de Guanyar Com Pots, i au, ha dimitit. Pos, bon viatge noi, que tampoc m'agradava com a entrenador ... zzzz..!!

La cançó que no té res a veure amb el tema; Look Out (Here comes tomorrow) dels The Monkees.
...

So, can I speak about football, or is that not acceptable when the world is falling around us? If we stopped being obsessed with this sport, and gave all this money to the poor, would the world be any better? Not so sure. After much pondering, I'm convinced we all need something relatively pointless in the Grand Scheme of Things, to take our mind off life and what's coming down around us ....

... so, to cut a long story short - Good riddance, Capello! Never liked you as a trainer, and if you can't see that we have to have the slightest degree of decency in our game, by removing the captain's armband from a dodgy fellow like John Terry, than so be it.

The song, nothing to do with football, but that's life ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada