divendres, 26 de juny de 2009

Beat It - Michael Jackson

Per molt excèntric que ha sigut, no podem negar que Michael Jackson ha sigut un geni del músic pop. Ha mort, ahir, a casa seva, d’una parada cardíaca segons les noticies. Ens ha deixat un bon grapat de temes molt bones i encara tenia ganes de tornar a l’escenari aquest estiu, però ara tot això ha quedat en un no res. L’únic que podem dir és esperar que ara descansi, i gràcies per la música.
Beat It (Jackson) del LP Thriller de l’any 1982.

2 comentaris:

  1. Pot haver estat un bon músic, però els seus escàndols han superat el seu talent. La pederàstia no és un problema menor, precisament. Ha fet diners ràpid i es va convertir en una mena de monstre, ara blanc ara negre.

    ResponElimina
  2. I beg to differ!
    Ningú sabrem mai la veritat ja que la premsa (rosa) ha dit lo que ha volgut sobre ell pero la veritat és que hi ha molts de dubtes sobre els escàndols sexuals, està la possibilitat que van ser abogats+ganes de diners+pocs escrupols, aprofitant-se d'algù que si que tenia problemes mentals reals. Molts d'experts que li van poder parlar en persona i analitzar pels juicis, van dir que més que ser un pederasta, el problema és que tenia la mentalitat d'un crio de 10 anys incapaç de pensaments "sexuals", i el cert és que no va ser declarat culpable ... total, mai ho sabrem segur qui té rao, pero jo agafo tot lo que es diu amb una "pinch of salt".

    A banda de ser com a una cabra (com molts "artistes"), la música que va fer es recordarà per a sempre

    ResponElimina