dissabte, 18 de juliol del 2009

Si un elefant veig volar - Cliff Edwards (Dumbo)

Un apunt més personal per la il·lusió que ens ha fet. Com molts de blocaires, participo sovint amb els jocs literaris de Jesús Tibau i, per sort, vaig guanyar el premi del més de juny, un lot de llibres de la URV i un altre lot de llibres amb els contes del pallasso Muniatto.
Aquesta setmana, han anat la meva dona i el nostre xiquet gran a rebre els llibres de mans de l’autora i de la artista dels contes, Olga i Ester, i del Muniatto en persona!
A Andreu li ha encantat poder estar en la gent que ha escrit els contes, per cert, unes histories que ens agraden molt a casa. La seva germana, Amanda, no va poder anar-hi perquè no es podia despertar de la migdiada, cosa que també li va anar bé!

Aquí teniu el link amb fotos de l'entrega dels premis, i més info sobre els contes. Gràcies a Jesus, Ester, Olga i Muniatto, i fins la pròxima, que Amanda us vol conèixer !

Una cançó que segur que els agradarà als xiquets, a l’equip de Muniatto i a tothom que la escolta, Si un elefant veig volar de la pel·lícula Dumbo de Disney de l’any 1941, cantat per Cliff Edwards and the Hall Johnson Choir.

3 comentaris:

  1. Andreu fa una cara d'il.lusió... està guapíssim,
    felicitats a tots pel premi

    ResponElimina
  2. thanks, a tots ens ha fet il·lusió, ha sigut un bon "regal d'estiu".

    ResponElimina
  3. em fa moltíssima il.lusió això d'anar repartint regals

    ResponElimina