dijous, 8 de juliol del 2010

People are strange - The Doors




Coses estranyes passen .... no sé que és més important o significatiu, trobar a Jesus en un camp de trigo o un home amb cap de cavall passejant pel carrer? Tots dos trobats gràcies al Google.
Strange days indeed. What's the hidden meaning in finding Jesus' image in a field or a horse-man in the street? Both found on Google apparently.
People are Strange (La gent és estranya) by the Doors. (any '67)


4 comentaris:

  1. Jo, ahir per la tarda, vaig anar a donar un tom amb la meva dona. Vaig triar un cami solitari, on quasi no hi circulen contxes. Un que surt de la Galera i no porta en lloc. Bé, al final fa cap en un altre i aquest a la vegada en un altre i així arribaries al Mas de Barberans. De sobte, veiguerem una furgoneta. Poc a poc ens hi anarem apropant. El conductor, que trafegava des de fora, ens saluda amb un "buenas tardes". Al passar vaig veure que tenia el volan a la dreta! Què hi feien uns anglesos per la Galera? I a sobre per un camí tant solitari com aquell que puja paral·lel al barranc? A la baixada els saludarem i ens van respondre. En cap moment ens van preguntar res.

    ResponElimina
  2. Estem per tot arreu!! Pitjor que els de l'Aldea (saps el acudit de la lluna??)!
    La veritat es que ha hagut una moda de viure la vida mediterranea/latina, comprant cases en ruines per on sigui, perduts per la muntanya, i viure del no-res .... molts despres han vist la realitat (no es pot viure amb el no-res aqui, i si que fa fred a l'hivern, i si que fa falta llum i aigua per viure i ...) i han tornat a Anglaterra pero encara queden uns quants.
    Una persona que sap de que parla, em parlava de 2 o 3 mil anglesos perduts per les muntanyes de les TTE fa un parell d'anys!!

    ResponElimina
  3. D'acudits en sé la tira. Jo sé dos de l'Aldea que van anar de viatge a la Xina. Igual és el mateix.
    En aquests, es van quedar sorpresos quan els van preguntar si eren del barri de l'Estació o de l'Hostal dels Alls.

    ResponElimina
  4. pos, a mi em van dir que quan Neil Armstrong va arribar a la lluna, es va trobar dos de l'Aldea buscant rovellons ....

    ResponElimina