dimarts, 19 de maig de 2009

Ain't Too Proud To Beg

Ain’t too proud to beg (Whitfield-Holland) és un altre èxit de la maquina del Motown. Cantada per The Temptations, va arribar al numero 13 a les llistes americanes a l’any 1966.
Diuen que aquest single va fracassar dos cops en les reunions setmanals de “quality control” quan votaven quin seria el pròxim single. Ho van millorar fins que a la tercera, va arribar el vist-i-plau per llançar-la al mercat.

The Temptations, The Vandellas, The Supremes, ... tots son molt bons grups però la clau és en els compositors i productors. Motown, a la decada dels 60, tenia gent treballant com a Berry Gordy, Smokey Robinson, Norman Whitfield, Brian Holland, el germà Edward Holland , i Lamont Dozier – aquest últims tres sovint treballant junts.

Records a quan la música era tan difícil de aconseguir o car per a comprar que cada disc era un tresor que miraves i miraves fins que coneixies l’any, productor, compositor, el track listing, la cara B si era single, el imatge de la funda, l’artista ... coses que anem perdent ara que tenim el sobre-dosis de poder tenir vint CDs nous cada nit mentre dormim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada