divendres, 8 de maig de 2009

White Winter Hymnal

Tornant al segle 21, un grup “nou” del qual s’ha parlat molt últimament són els Fleet Foxes. Van debutar amb el LP del mateix nom, Fleet Foxes, l’any passat. Jo l’acabo de “aconseguir” i de moment no el conec gaire però pinta bé. Diferent, original, nou però vell, veus en harmonia, records dels Beach Boys, de Crosby Stills & Nash, cullerada de música folk, i dues més de cançons tradicionals ... en resumen, val la pena comprar el disc, posar-lo a la torre, baixar els llums i gaudir de música pura. A més a més, graven per la casa discogràfica Sub Pop. D’aquí també van sortir Nirvana i, ara, The Flight of the Conchords, dos altres craks pel meu gust eclèctic – friki !

White Winter Hymnal (Fleet Foxes) va ser el primer single del LP i crec que és un bon exemple del que fan, però quan els conec millor, segur que en tornarem a parlar d’ells.

2 comentaris:

  1. Home pos mira no els havia sentit mai ni em sonen de res....però la veritat és que almenys esta cançó sona prou xula i el millor de tot el voideo clip. M'ha encantat.
    A veure si més endavant ens en regales alguna altra.

    ResponElimina