divendres, 22 de maig del 2009

Where Did Our Love Go?


La casa discogràfica Motown celebra els seus 50 anys aquest any. Durant aquest mig segle han registrat 57 numero uns al Billboard Hot 100 (les llistes d’èxits americanes), dels quals els primers 18 es van gravar aquí. Hitsville és l’estudi original on van treballar des del 1959 fins al 1968. Avui en dia és un museu i si no podeu viatjar fins allí físicament, podeu clikejar aquí per a entrar-hi dos minutets i veure el lloc on tants dels nostres records es van fabricar.

Si aquest bloc sobreviu l’estiu, més endavant farem una altra setmana de Motown amb hits d’altres dècades però aquesta setmana m’estic dedicant a l’època de la música que més m’agrada - els 60. El grup de Motown que va tenir més èxit comercial en aquells anys és The Supremes. Del 1964 al 1969, dotze numero uns entre tota la màgia que van gravar Diana Ross, Mary Wilson i Florence Ballard – la primera alineació abans dels canvis que vindrien després. Per cert, per a veure més o menys com era la vida en un girl group com aquest i el perquè dels canvis, la pel·lícula Dream Girls és un bon exemple.

Where Did Our Love Go? (Holland-Dozier-Holland) dels The Supremes, de l’any 1964. Com a tota cançó bona, conté un bon ritme picant de mans, instruments de vent, i una temptació irresistible de fer petar els dits! No obstant això, en mirar el vídeo pensava que havien llogat el públic al Madame Tussaud’s però cap a la meitat del clip crec que algú respira!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada