dissabte, 16 de maig de 2009

Rocket Man

Aquesta setmana els americans han anat a reparar el telescopi Hubble en el transbordador Atlantis i els europees han enviat a l’espai els dos telescopis Herschel i Planck que van a col·locar a només un milió i mig de quilometres d’aquí! A veure quins secrets ens desvelen ...

Pos, ja que sóc poc subtil, aquí tenim Rocket Man (John, Taupin) de Elton John. Aquest single, que explica els sentiments d’un astronauta que ha de deixar la família per a volar cap a Mart, és del LP Honky Chateau de l’any 1972.

Sempre es pregunta si, tenint els problemes que tenim aquí baix a la Terra, val la pena gastar diners en l’espai. Jo crec que si. Crec que els diners que es gasten en les missions i investigacions deu ser una misèria comparat en els diners que es malgasten a la Terra en guerres, corrupció, salvant banquers etc. Per exemple, el cost total dels telescopis europees i la missió és només un 0,3% dels diners que el G20 van acordar gastar per “salvar el sistema”. També em sembla que la naturalesa humana és de voler saber més i més i no podem ficar fre a les nostres inquietuds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada