dimecres, 14 d’octubre de 2009

Devil Came To Me - Dover

L’estadística del bloc també em diu que dels més de 100 temes que he penjat, pocs han sigut de la península ibèrica… fins ara només han sortit Mishima i Obrint Pas.
Que puc dir, m’agrada la música anglo-saxona! Bé, el cert és que no conec tants de grups o cantants d’aquí, però intentaré equilibrar una mica el bloc amb alguns que m’han atret durant els anys que he passat aquí.

D’entrada faig mitja-trampa ja que el grup que he triat avui canten en anglès. Serà perquè l’anglès és la millor llengua per al pop o rock …? O només domina per qüestió de números o marketing?
M’agrada Dover, o al menys, el Dover dels principis abans de “l’evolució” que van sofrir fa un parell d’anys. Devil Came To Me és del LP del mateix nom de l’any 1997, per a mi el millor que han gravat.

2 comentaris:

 1. Quan anava a l'institut és quan va haver-hi el boom i fins i tot els vaig anar a veure en concert. Després es van començar a menjar els mocs i debien decidir canviar de rollo.

  Sempre he tingut el dubte de si l'anglès que tenen Dover és molt macarrònic o què. I en general, els grups de per aquí que canten en anglès, què tal porten la llengua de Shakespeare?

  Per cert, i seguint amb el tema, és curiós com últimament hi ha molts grups de l'escena indie que abans cantaven en anglès i han acabat fent-ho amb les seves llengües maternes, aconseguint fins i tot més popularitat amb el canvi: Mazoni, Mishima, Love of Lesbian, Standstill,...

  Un altre tema bo, que algun dia li dedicaré un post, és el de grups anglosaxons que tenen cançons en castellà. N'hi ha de realment molt curioses. A veure si faig una llista i en faig un post

  ResponElimina
 2. Si, ja m'havia fixat també en els que han "tornat" al castella o català, és interessant ...
  L'anglès de Dover, pos, bé, la lletra no diu gran cosa pero les estructures i pronunciació son bones. Ja intentaré prestar atenció quan sento altres grups cantant en anglès...

  si, que estaria bé un post amb les cançons en castella de grups anglosaxons que coneixes, l'esperem amb ganes !!

  ResponElimina