dissabte, 17 d’octubre de 2009

Participació en el Joc Literari del Tens Un Racó Dalt Del Món

El escriptor i blocaire Jesús Tibau proposa un Joc Literari setmanal al seu bloc Tens un Racó dalt del Mon. Un cop al mes, aquest joc consisteix en escriure un petit conte basat en un imatge o idea que ens proposa. Els blocaires que participen pengen les seves propostes als seus blocs.

És un concurs d’aquells que agraden ja que tots guanyem!! A continuació, el imatge i la meva humil contribució...


Johnny Llorito
- Has sentit la noticia? Juanito s’ha marxat a Hollywood!
- Que?
- Sí, diu que amb tanta pel·lícula de pirates necessitaran més lloros. Té un casting la setmana que ve.
- Doncs, no és tan fàcil com sembla. No te’n recordes del meu avi? Li van llogar els Monty Python i no es va recuperar mai de les hòsties que li van arrear! Va acabar assegut a un racó de la gàbia, més tocat de l’ala que un boxejador dolent.
- Me’n recordo d’aquest gag - molt bo per cert!
- Ja, però tu no saps quantes vegades van haver de gravar-ho! Cada cop que li pegaven contra la taula, si es movia una miqueta, o soltava un petit gest de dolor, Cut! … van estar gravant tres dies fins que va sortir bé del tot! Tot per un grapat de llavors i quatre cèntims mal pagats.

Van passar els dies, i ells sempre mirant des del balcó per si Juanito tornava a casa. De sobte, al mes de febrer de l’any següent, algú va engegar la televisió i allí estava, caminant per la catifa vermella agafat de la ma de Keira Knightley, el ara famós Johnny Llorito.

1 comentari: