dissabte, 31 d’octubre de 2009

Avui, Monster Mash i Manifestació a Tortosa

La noticia ebrenca d’avui serà la manifestació a Tortosa d’aquest matí - en principi en contra del tancament de la fabrica Lear, i la pèrdua de 500 llocs de treball, però amb el rerefons d’una sensació de que les Terres de l’Ebre són el cul del món, o almenys de Catalunya.
Els empresaris han fet el de sempre, fugir per guanyar encara més diners (perquè de perdre, no perden mai...), però, pregunto, els governants han fet alguna cosa per salvar aquestes feines o buscar-ne altres opcions com fan quan es tanquen fabriques a les capitals?
Les Terres de l’Ebre produeix tota l’energia que volen - "neta", bruta, i radioactiva - i a més s’emporten l’aigua (i voldrien més) per a crear riquesa a altres llocs. A canvi, la joventut ha de agafar els (pocs) trens de tercera que passen per aquí per anar a estudiar a fora i probablement quedar-se allí per a trobar feina, ja que aquí hi ha poc moviment i iniciatives amb prospectes pel futur. I ara també ens volen ficar el cementiri nuclear!
Per tant, crec que avui el clam per un Future per a les TTE ha d’arribar fins a la Plaça Sant Jaume.

També son ells de la Plaça que haurien de tenir els malsons aquest Halloween. Natros, a passar-ho bé, i una cançó clàssica per aquest objectiu és la de Bobby “Boris” Pickett, cantant el Monster Mash (Pickett, Capizzi) a l’any 1962 amb una bona imitació de les veus de Boris Karloff i Bela Lugosi. La lletra, perfecta per avui, parla d’un científic boig fent una festa amb homes-llops, vampirs, zombis, ... i ballant el Monster Mash.
El clip que us deixo no és l’oficial, sinó una bona barreja de pel·lícules de terror i de sèrie B. Per cert, diu l’internet que el BBC va prohibir la cançó a les seves canals de radio fins 1973!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada