divendres, 9 d’octubre del 2009

Guaranteed, Into The Wild - Eddie Vedder


La banda sonora de la pel·lícula Into The Wild és de Eddie Vedder, líder dels Pearl Jam. La pel·lícula és basada en el llibre de John Krakauer sobre l’historia real de un jove americà, Cristopher McCandless, que va deixar tot, família, diners, els possessions ... per anar a viure a la muntanya sense res més.
La pel·lícula és de l’any 2007 i va ser dirigida per Sean Penn. Tinc molt bones referències d’ella però encara no la hem pogut veure. No obstant això, si és la meitat de bona que la música, segur que val la pena veure-la.

De la BSO, Guaranteed (Vedder), de l’any 2007.




7 comentaris:

  1. Jo sí que l'he vist i et puc dir que és brutal!!! Des del principi al final: el paper de l'actor (el noi) és immillorable i la situació en sí no té ni un segon de desperdici. D'una profunditat admirable!!! Tot en aquesta pel·lícula val la pena; i una fotografia boníssima.
    PD: jo me la vaig baixar amb l'emule i no va costar gaire...

    ResponElimina
  2. Doncs jo no l'he vista.... però si dieu que és tan bona serà qüestió de veure-la. La música molt bona

    ResponElimina
  3. No ho he vist, ni llegit, pero, coses de la vida, sortia un extracte i resumen en un exercici d'un llibre de text per estudiants d'anglès. Els estudiants van "flipar" , va provocar molt de debat a classe, i ens vam dedicar a llegir més coses de la pel·lí, i, seguint el fil, també vam arribar a la música.

    ResponElimina
  4. Per si us la voleu baixar (o comprar), en castellà la van traduir com "Hacia rutas salvajes".

    ResponElimina
  5. ja la tenim (si és tan bona) i com diu gerardeli l'hem trobat amb el nom " Hacia rutas salvajes", ja us direm que ens ha semblat

    ResponElimina
  6. En Sean Penn, per mi es garantia de qualitat.
    Intentaré veure-la.
    Salutacions.

    ResponElimina