dimecres, 7 d’octubre del 2009

The Lion Sleeps Tonight - Tight Fit

El lleó dorm aquesta nit – o més ben dit, la lleona. Això és almenys el que esperem, seguint l’actualitat ebrenca. Ara les noticies ens diuen que va una lleona solta pels muntanyes dels Ports!
Xeics, s’ha acabat la temporada dels rovellons de cop! Que dormi, i que la agafin aviat, que això no és el que esperàvem quan ens van parlar de re-introduir predadors a les muntanyes!

The Lion Sleeps Tonight (Linda, Peretti, Creatore, Weiss, Stanton) té els seus arrels a l’any 1939 amb un tema d’un grup de Sud Àfrica, The Evening Birds. Amb alguns canvis la cançó s’ha anat evolucionant i s’han gravat moltes versions. Avui la dels 80 (com no!), amb el grup Tight Fit – any 1982.

4 comentaris:

  1. diuen que l'han vist pels voltants de xerta(??) i que no és una lleona, sinò un gos salvatge, suposo jo que devia ser abandonat (pobre) i va perdut buscant menjar i fent el que pot

    ResponElimina
  2. I encara se sent i molt! Aquesta cançó passarà a la història

    ResponElimina
  3. Hola!
    Hem publicat els rellotges que ens heu enviat al blog Tic tac
    Gràcies per la vostra col·laboració

    ResponElimina
  4. Gràcies, GAIA, i felicitats pel bloc, ens agrada molt.
    Pos, si, Tere, ara he vist que era un gos i ho han matat avui. Suposo que era necessari si era tan salvatge i no ho podien agafar - pero espero que si descobreixen que ho han soltat deliberadament i troben el ex-amo, també li fan una de grossa - sovint la gent és més "animal" que els animals no-humans.

    ResponElimina