dilluns, 12 d’octubre del 2009

Monty Python

Algun savi va dir que hi ha mentires petites, mentires grosses, i després, l’estadística!
No obstant això, com que sóc fan dels números no puc evitar mirar-la. He vist que el dilluns és el dia que el bloc rep més visites (ja tinc una teoria), i que una de les últimes entrades que s’ha visitat més ha sigut la de Monty Python. O sigui, back by popular demand, penjarem alguna cosa més. Ja ho va dir algun altre savi, un dia sense riure és un dia perdut...

Resulta que els Monty Python tenen el seu propi canal al YouTube. Jo, però, he buscat alguna cosa amb subtítols per si de cas …
Aquí tenim dos dels gags més famosos que van fer, el de la inquisició espanyola, i el del lloro mort. Per acabar, donat que el bloc va de música, la deliciosa “cançó del penis”!





3 comentaris:

  1. Pos, si, crec que tens rao!!
    No sé si van arribar aqui a Catalunya pero, encara que els Monty Python eren els numero 1s, va haver moltissims comediants britanics als finals dels 60, als 70, que tenien aquest punt d'humor surrealista ... podeu YouTubejar Morecambe & Wise, Peter Cook & Dudley Moore, Tommy Cooper, Spike Milligan ... a veure si demà fico alguna cosa d'ells.

    ResponElimina
  2. Precisament ahir a la nit a Canal+ van recuperar un Saturday Night Live, crec que del 74, on el convidat era Eric Idle.

    Aquí a Catalunya recordo que fa no massa anys van fer el Flying Circus en versió original subtitulada al 33, però no sé si abans ho havien emès. això sí, de sèries britàniques recordo que des de sempre n'han fet i sempre m'han semblat brutals. A sobre resisteixen perfectament el pas del temps.

    ResponElimina