dimarts, 20 d’octubre del 2009

Video killed the radio star - The Buggles

Avui ja fa 30 anys (no, no ens estem fent vells, no!) que The Buggles van arribar al numero 1 de les llistes d’èxit a Anglaterra.


El vídeo ha matat a l’estrella de radio ... bé, no ho ha reemplaçat perquè veig que la radio continua i continuarà, però si que potser avui no es pot ser “feo” i un superstar alhora, ara potser més que mai prestem atenció al imatge de la gent.


Video Killed The Radio Star (Downes, Horn, Woolley) de LP The Age of Plastic, de The Buggles. Desprès d’aquest primer LP, dos dels membres, Geoff Downes i Trevor Horn van unir forces amb el grup Yes, gravant un LP amb ells abans d’anar cada u pel seu camí. Horn va aconseguir fer un segon LP dels The Buggles i després es convertiria en un productor molt conegut (treballant per Frankie goes to Hollywood, Paul McCartney, Simple Minds ...). Downes formaria el super-grup Asia amb ex-membres de Yes.



4 comentaris:

  1. Cançó mítica, però em permeto la llicència de recomanar aquesta revisió:

    http://www.goear.com/listen/a6c983a/traeme-un-cojin-engendro

    i llàstima que no hagi trobat una versió del gran Quico Palomar:

    Aigua, aigua! Que ve la pasma!


    salut!

    ResponElimina
  2. Aquesta cançó inclosa dins de l'àlbum Age of Plastic de l'any 1980, que té l'honor de ser la meva primera adquisició musical quan tenia 15 anys.

    El video d'aquesta cançó, segons wikipedia, va ser el primer video que va emetre el canal MTV als EUA a l'any 1981.

    Emili Nieto (No puc deixar el comentari des del meu compte de google)

    ResponElimina
  3. Ejjemmm, Illa, "interessant" versió !!

    I si, Emili, diu la "llegenda" i no tinc perque dubtar, que el MTV va inaugurar l'epoca del Video Musical, anunciant la mort de la radio ....

    ResponElimina
  4. Fantàstic tema ............. i si, ens fem vells :)
    Salutacions.

    ResponElimina