dissabte, 9 d’abril de 2011

Walking on Sunshine


Diumenge dia 9, i els ciutadans faran un altre pas endavant per Catalunya. Espero que el referendum de Barcelona tingui éxit amb una bona participació, un éxit que ja està mig fet només per haver aconseguit que la gent reflexiona ... no sé com anirà tot plegat, però el que és evident és que al carrer la gent en parla molt més de la independencia que fa 5 anys, per exemple.

La cançó no te gaire a vore - o si - però mira, és una que he tornat a sentir aquesta setmana gràcies al nou web amb activitats culturals de les TTE, Surtdecasa. I, un altre grup que vaig vore en concert en la meva primer joventut!

Walking on Sunshine.

....

At present it is illegal to hold a referendum on the independence of Catalonia, but for the last year volunteers have been organising non-legally-binding votes (i.e. referendums) in many Catalan towns. Obviously this has been a great effort of time and money by private individuals with no official help. Over half a million people have participated so far, and this weekend it's Barcelona's turn. A huge turnout is not expected, for a non-legal symbolic gesture on a sunny Sunday beach morning, but however many actually do vote, it's still a step forward. The issue of independence is on everybody's agenda - sooner or later ....


Walking on Sunshine, by Katerina and the Waves, another of my concert-groups from the 80s.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada